Home ┬╗ Wie Ben Ik

Wie Ben Ik

wie-ben-ik

Hoi en welkom op HobbyBouwtekening.nl! Mijn naam is Peter en ik ben de enthousiaste eigenaar van deze website.

Deze website is ontstaan uit interesse voor het internet en de mogelijkheden die het internet geeft. Middels mijn artikelen wil ik mensen namelijk helpen met tips en tools om leuke houten projecten te bouwen.

Ik ben zelf al jaren bezig met alle vormen van houtbewerking en heb door de jaren heen met veel plezier al menig project gebouwd. Hoewel ik me tegenwoordig veel bezig houdt met projecten van steigerhout (hier is namelijk een leuk centje in te verdienen) heb ik eigenlijk wel allerlei projecten gebouwd van verschillende houtsoorten.

Met deze projecten heb ik zowel familie, vrienden en kennissen blij gemaakt maar heb ook her en der weleens een project verkocht en hier een leuke winst op gemaakt. Houtbewerking is niet alleen leuk maar ook nog lucratief als je het goed aanpakt.

Heb je vragen, neem gerust contact op via deze pagina. Op zoek naar leuke en makkelijke bouwtekeningen? Kijk hier dan eens voor meer informatie. Ik heb zelf al veel gebruik gemaakt van dit product.