Home » Freds Bouwtekeningen Review

Freds Bouwtekeningen Review

Laatste update: 18 januari 2024

Nooit gehoord van Freds Bouwtekeningen? Freds Bouwtekeningen is een online product met meer dan 10.000 verschillende kant-en-klare bouwtekeningen voor de doe-het-zelver. In dit artikel geven we je een korte review van het product en waarom wij vinden dat het de moeite waard is om aan te schaffen (klik hier voor meer informatie).

Voor wie is Fred’s Bouwtekeningen bedoeld?

Het product is gemaakt voor mensen die zelf voorwerpen van hout willen gaan maken en niet de know-how hebben om dit zelf uit te tekenen of hier een gedegen plan voor te maken. Dit wil absoluut niet zeggen dat het product alleen voor beginnende doe-het-zelvers is. Er staan vele verschillende bouwtekeningen in, elk zeer gespecificeerd en het ene voorwerp wat moeilijker te bouwen dan de ander. Ook ervaren doe-het-zelvers kunnen met dit pakket dus prima uit te voeten.

Wat krijg je als je de meer dan 10 duizend bouwtekeningen van Fred aanschaft?

Als je Freds bouwtekeningen aanschaft (prijs €67), dan krijg je een zeer uitgebreid pakket wat zeker de moeite waard is. De betaling verloopt via PayPro, een bekende Nederlandse website voor digitale producten. Betalen kan via verschillende mogelijkheden zoals iDeal of creditcard en het bedrag is een eenmalige aanschafprijs voor levenslange toegang tot het product.

Met de aanschaf van Freds Bouwtekeningen heb je dus 24 uur per dag 7 dagen in de week toegang tot meer dan 10.000 bouwtekeningen in allerlei verschillende categorieën. Je kan het zo gek niet bedenken of er bestaat een bouwtekening van.

Je krijgt direct je inloggegevens in je mailbox en zodra je inlogt in het ledenportaal kom je in het volgende scherm.

Koop Freds Bouwtekeningen nu

screenshot-product-freds-bouwtekeningen

Downloaden bouwtekeningen

Zoals je kunt zien kom je direct op de pagina waar je de bouwtekeningen kunt downloaden. Er zijn twee grote .zip bestanden waar ontzettend veel bouwtekeningen in staan van verschillende voorwerpen. Bij elk voorwerp staat uitgelegd hoe men te werk dient te gaan om je bouwproject tot een goed einde te brengen.

Naast de twee grote .zip bestanden vind je per categorie voorwerpen waar bouwtekeningen van zijn. Hieronder zie je een screenshot van enkele voorwerpen die je zelf zou kunnen bouwen aan de hand van de gedetailleerde tekeningen.

screenshot-categorieen-freds-bouwtekeningen

Levenslang nieuwe tekeningen

Naast de bestaande bouwtekeningen heb je in het ledenportaal van Freds Bouwtekeningen een tabblad nieuwe bouwtekeningen. Hierin vind je bouwtekeningen die pas door Fred toegevoegd zijn. Dit is een continu proces en de levenslange toegang zorgt ervoor dat je dus continu voorzien bent van nieuwe bouwtekeningen.

Instructievideos hoe je moet bouwen

Er staan verder instructievideo’s in het ledenportaal waar exact uitgelegd wordt hoe je bepaalde voorwerpen moet maken. Deze instructievideo’s zijn gedetailleerd zodat iedereen hiermee aan de gang kan. Hieronder zie je een voorbeeld van één de instructievideo’s.

screenshot-videos-freds-bouwtekeningen

Bonus CAD tekenprogramma en steigerhouten tuinmeubelen gids

Het bonus gedeelte in het ledenportaal bestaat uit twee verschillende onderdelen. Eén onderdeel is een door Fred bijgevoegd CAD tekenprogramma waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om simpel zijn eigen bouwtekeningen te tekenen. Daarnaast krijg je een steigerhouten tuinmeubelen gids waar informatie in staat over het maken van je eigen steigerhouten tuinmeubelen.

Altijd bereikbaar

Er is verder een contactpagina waardoor het altijd mogelijk is om Fred te benaderen met vragen of opmerkingen. Altijd makkelijk als je even vast zit en misschien wat tips en tools nodig hebt.

Verdien geld met je doe-het-zelf projecten

Het laatste gedeelte in het ledenportaal is een onderdeel wat wij niet verwacht hadden toen we het product aanschafte via de verkooppagina. Je krijgt namelijk toegang tot het doe-het-zelf winst pakket. Een pakket dat bestaat uit een serie video’s en een PDF handleiding waarin middels 20 plannen uitgelegd wordt hoe jij geld kunt verdienen met jouw gemaakte doe-het-zelf projecten.

Conclusie

Als je weleens zelf iets van hout gemaakt hebt, dan weet je hoe belangrijk het is om een goede bouwtekening te hebben. Een goede bouwtekeningen voorkomt frustratie en bespaart je veel tijd en geld. Het is dus beter om te investeren in goede bouwtekeningen, dan er halverwege gefrustreerd mee op te houden en je tijd en geld te verliezen.

Als je de bouwtekeningen van Fred aanschaft krijg je een zeer uitgebreid pakket met meer dan 10 duizend verschillende bouwtekeningen in vele verschillende categorieën. Daarnaast krijg je nog een aantal bonussen waar je zelf mee kan doen wat je wil maar die wij erg waardevol vonden. Onze conclusie is dat eenmalige aanschafprijs van €67 een rechtvaardige prijs is voor levenslange toegang tot dit product.

garantie-freds-bouwtekeningen

Daarnaast geeft Fred een niet goed geld terug garantie waarbij je het product 30 dagen mag proberen en als blijkt dat het niks voor je is, dan krijg je zonder lastige vragen direct je geld terug.

Klik hier voor meer informatie over Freds Bouwtekeningen.